Právní upozornění

Za obsah odpovídá:
 
JRS Petcare GmbH & Co. KG
73494 Rosenberg

Phone: +49 7967 152-0 
Fax:      +49 7967 152-222 
E-Mail: petcare@jrs.de 
Internet: www.jrspetcare.de
Soud: Okresní soud Ulm
Číslo registrace: HRA 727408

Osobně ručící společníci (komplementáři):
JRS Petcare Verwaltung GmbH
Sídlo společnosti: Rosenberg,
Okresní soud Ulm, obchodní rejstřík č. A 741240
JR Beteiligungs KG
Sídlo společnosti: Rosenberg,
Okresní soud Ulm, obchodní rejstřík č. B 510408

Jednatelé oprávnění k zastupování:
Josef Otto Rettenmaier, Dr. Michael Hempe, Elmar Schmid

Identifikační číslo pro DPH (Umsatzsteuer) podle § 27 německého zákona o DPH: DE337980080

Odmítnutí odpovědnosti: I přes pečlivou kontrolu obsahu nepřebíráme žádnou odpovědnost za obsah externích odkazů. Za obsah odkazovaných stránek odpovídají výhradně jejich provozovatelé.

Právní upozornění

Veškeré informace a popisy nebo prohlášení uvedené na těchto webových stránkách jsou bez záruky. Společnost JRS Petcare GmbH & Co.KG nenese žádnou odpovědnost za správnost a úplnost obsahu těchto webových stránek. Neposkytujeme žádné záruky a neručíme za vlastnosti výrobků. Z obsahu internetových stránek nelze vyvozovat žádné právní nároky. Případné chyby v obsahu budou opraveny ihned po jejich zjištění. Obsah webových stránek bude pravidelně aktualizován, ale vzhledem k časovému zpoždění dostupných informací jej nelze považovat za zcela aktuální. Aktuální technické údaje a údaje o dostupnosti produktů a služeb si prosím vyžádejte přímo u nás. Odkazy na jiné webové stránky nespravujeme a za jejich obsah neodpovídáme.

Stahování dat a softwaru
Společnost JRS Petcare GmbH & Co.KG nenese odpovědnost za správnost dat a softwaru, které lze stáhnout z internetových stránek. JRS Petcare GmbH & Co. KG kontroluje, zda software neobsahuje viry. Přesto doporučujeme data a software po stažení zkontrolovat na přítomnost virů pomocí nejnovější verze antivirového softwaru.

Autorská práva a ochranné známky
Obsah těchto webových stránek je chráněn autorskými právy. Pro soukromé a osobní interní užití může být stažena a uložena na jednom počítači jedna kopie informací z webových stránek. Grafika, texty, loga, obrázky atd. z těchto webových stránek nesmí být kopírovány, reprodukovány, upravovány, publikovány, nahrávány, zveřejňovány, přenášeny nebo jakýmkoli způsobem šířeny bez výslovného předchozího písemného souhlasu společnosti JRS Petcare GmbH & Co.KG. Názvy produktů nebo společnosti mohou být registrovanými ochrannými známkami nebo značkami. Neoprávněné užití může vést k nárokům na náhradu škody a nárokům na zdržení se protiprávního jednání.

Ochrana osobních údajů a soukromí
Nelze zaručit, že informace nebo osobní údaje, které nám byly předány, nebudou během přenosu „zachyceny“ třetími stranami.


Odpovědnost
Společnost JRS Petcare GmbH & Co.KG v žádném případě neodpovídá za jakékoli škody, mimo jiné za přímé, nepřímé, náhodné, zvláštní, trestní, následné nebo jiné škody, ušlý zisk, ušlé příjmy nebo podobné ekonomické ztráty, prostoje systému nebo výroby, které mohou vzniknout používáním těchto webových stránek nebo stahováním dat z nich. Vyloučení odpovědnosti neplatí v případě škod způsobených používáním těchto internetových stránek nebo stahováním dat v důsledku úmyslného jednání nebo hrubé nedbalosti.. Právní vztah mezi vámi a společností JRS Petcare GmbH & Co KG vyplývající z používání internetových stránek se řídí právem Spolkové republiky Německo. Místem soudní příslušnosti pro právní spory s podnikateli, právnickými osobami veřejného práva nebo zvláštními veřejnoprávními fondy, vzniklé v souvislosti s používáním těchto webových stránek, je sídlo společnosti JRS Petcare GmbH & Co.KG v Rosenbergu.